Action i Boulognern (Ballongen :P)

Igår när S, M och jag vandrade genom Boulognern på väg till skolan för att plugga får vi se en liten tant med rullator som är på väg ner från storvägen till cykelbanan. För en skröplig tant är det en ganska brant kant av vandra nedför. S sa att det där kommer inte att sluta bra och det gjorde det inte. Rullatorn for iväg med världens fart och den stackars lilla tanten flög efter, slog en volt och landade hårt på asfalten med rullatorn över sig. Vi tre och ett äldre par sprang genast dit för att hjälpa henne. Vi lyckades få upp henne på rullatorn så att hon kunde sitta på den. Den stackars lilla tanten hade slagit i huvudet hårt och fått en stor bula samt skadat höften så vi fick ringa efter ambulans. Hon var dock vid gott mod efter omständigheterna och beklagade sig över hur det hade kunnat sluta så illa och ironiskt nog var hon på väg hem från just sjukhuset. Den lilla tanten berättade att hon var 94(!) år, så det var inte så konstigt att benen inte orkade med en språngmarsch nedför vägkanten.

Ambulansen kom efter en stund och personalen fastställde att höften var ur led. Så tur i oturen var den iaf inte bruten. En bruten höft i den åldern är riktigt illa. Så hon fick åka tillbaka till sjukhuset och jag hoppas att hon snart är på benen igen men denna gång att hon håller sig på gångbanorna!


Och på marsvinsfronten intet nytt. Inte en enda anmälan so far till Valbo utställningen. De kommer väl sista veckan. ^^ Hoppas bara att folk som mailar är uppmärksamma på mitt namn då folk har förmågan att skriva med tre e:n trots att jag aldrig någonsin har stavat det så och inte kommer att göra det heller. Börjar bli lite tröttsamt.

Emilie ska det va ;)

Kommentarer
Postat av: Lena

Ha en underbar valborg ; )



Kram Lena

2009-04-30 @ 18:18:42
URL: http://www.nygards.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0