Rent och fint

Idag har jag verkligen storstädat åt djuren som bor hos mig. Det gick ganska snabbt ändå. Bara att torka ur PAX stommen men fuktig trasa, skölja ur plastlådorna i duschen och skura dem med diskborste. Och så gjorde jag ren inredningen; tunnlar, vattenflaskor och matskålar. Känns väldigt bra att ha det gjort. Och det är så roligt att se att djuren uppskattar att ha det rent med. De lägger sig som små bananer och gosar ned sig i det rena spånet. =)

En annan bra sak är att min kanin Orbit mår mycket bättre nu. Han har varit hängig och haft diarré stackarn men nu mår han mycket bättre sen han bara fått ätit vatten och hö någon vecka. Så idag har han varit ute och skuttat och så har han ätit en morot. Avvaktar fortfarande med andra grönsaker, speciellt kål.

Orbit i stugan

Nu ska även jag äta mat. Klockan åtta på kvällen. =P Men bättre sent än aldrig?


Mitt första inlägg i bloggen. =)

Tur att man har snälla kompisar. Kring 18-tiden ringde Vera och frågade om jag ville ha lite spill hö från stallet där hon har sin medryttarhäst. Självklart ville jag det. Gratis hö är alltid gott. ;)

Just nu är Stella och lilla Zoe ute på golvet. De hade sällskap av Milli med först med hon rykte ihop med Stella. Hon drog tom bort en stor hårtuss från stackars Stellas rygg! Det trodde jag inte om Milli bommullsboll.

Nej nu ska jag ta och mata marsvinen med lite av det nya höet.


WiRas Magma "Zoe"


RSS 2.0