Cliff och Mackan

Den här tiden för en vecka sedan hämtade jag Cliff hos djurkliniken. Pga att han fått förstorad prostata har han två ggr fått tagit hormonspruta men veterinären rekomenderade att vi kastrerade honom. Så det vi gjorde förra tisdagen. Men det är fortfarande synd om honom för nu måste han ha en tratt så att han inte kan komma åt och slicka på såret. Men det läker som det ska och han är pigg för övrigt så det blir nog helt bra det här. Skönt också om han slipper få några mer problem med prostatan. Den låg nämligen och tryckte på ändtarmen så det var lite svårt för Cliff att få ur sej ibland.

Men jag var jättenervös inför att han skulle sövas då shelties är känsliga för narkos. Något med andningen tror jag, så de har lätt att bara somna in. Det gick som sagt bra så nu är det bara att hålla tummarna för att det läker ihop fint och att Cliff slipper ha några mer problem med prostatan.

Det är även synd om en till liten kille här hemma och det är Mackan. Han tycker inte alls om att vara själv. Vilket inte var tanken heller. Hade ju hoppats på att få en liten bebbe efter Anouk som sällskap åt honom men nu blev det inte så. När han bodde hemma hos mamma och pappa bodde han i en bur som jag delat av med hönsnät så han såg Ikaros och Pantouffe. Mackan och Ikaros brukade  ligga med rumporna emot varandra. :) Men i buren han går nu ser han inga andra marsvin och han har redan blivit mycket skyggare. Kommer inte längre fram och tar godsaker ur handen på mej. :( Så nu letar jag efter en liten hanbebis åt honom. Är sugen på att hitta en liten aby för då kanske den skulle kunna få gång på gubben. ;) Tror inte att jag vill ha en till rex iaf. Vill ha något att ställa ut i pet och så.


Mackan som liten grabb

Kommentarer
Postat av: Sophie

Tja... Jag har ju lille Chocolat här hemma, han vill gärna flytta hemifrån nu! ;-)

2008-11-04 @ 17:04:07
URL: http://luneas.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0